KONTAKTA OSS

Palestra MicroGym ligger i Håslöv mellan Vellinge och Höllviken på en fyrlängad gård, omgiven av ekologiska odlingar, gårdsbutiker, ängar och vacker natur.

0760153271

Forshällavägen 140-8 23591 Vellinge

Följ oss på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user palestramicrogym does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.
Top
 

Om Oss

Vad vi gör

Palestra MicroGym

Palestra MicroGym är ett litet, exklusivt gym för medlemmar som förutom träning med redskap från italienska toppmärken som Panatta och Reaxing, erbjuder träning i små grupper, och lägger stort fokus på personlig service i fräsch miljö.

Vi  har startat Palestra MicroGym för att det är det gymmet vi själva letat efter. Litet och personligt. Det är lättare att nå sina mål om man får stöd och coachning i en harmonisk miljö.

Här finns alltid en PT på plats när du tränar i grupp, som som kan hjälpa med motivationen. Vi instruerar dig i teknik och inspirerar dig att våga prova nya övningar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs. Alla har möjlighet att få ut maximalt av sin träning här hos oss.

Vi fokuserar på dig som individ och din utveckling, så att du kan nå dina träningsmål. Vi erbjuder råd i hälsa och kost och kroppscanning om så önskas. 

Gymmet har Max 6 personer som tränar samtidigt, så det är hygieniskt och gott om plats och du kan träna i din egen ”lilla bubbla” eller boka tid samtidigt med en träningskompis.  

Palestra Microgym erbjuder utöver traditionell styrketräning, även toppmodern reaktions- och balansträning med konceptet Reaxing.

Varje vecka kan du fritt delta i våra gruppträninger med PT, eller låna gymmet om du vill träna själv.

Använd vår IR Bastu till rehab eller öka förbränningen efter din träning, eller varför inte slappna lite vid poolen när vädret tillåter.

Palestra MicroGym ligger i Håslöv mellan Vellinge och Höllviken på en fyrlängad gård, omgiven av ekologiska odlingar, gårdsbutiker, ängar och vacker natur.  

Du ska bli medlem i Palestra Microgym om du :

-vill ha stöd på din träningsresa, och få hjälp att skapa ett hållbart och balanserat resultat där du inte är beroende av quick fix eller dyra tjänster.

Du ska bli medlem i Palestra Microgym om du :

-vill få hjälp med att analysera hur du ser på din egen hälsa, och skapa en väg du kan följa och ha roligt under tiden på väg mot dina mål.

Du ska bli medlem i Palestra Microgym om du :

-vill ha varierande träning solo eller i grupp, och har en kontinuerlig uppföljning på din utveckling.

Om Oss

När vi flyttade från havet och Höllviken till den gamla Nämndemannagården i Håslöv visste vi att vi var redo för en livsstilsförändring som familj. Även om det bara är 10 min med bil till både Kämpingestranden, och Vellinge blev livet på Forshällavägen 140-8 så annorlunda från det vi lämnat. Dagarna blev liksom längre på landet, pulsen sjönk och plötsligt hade vi mer tid kändes det som. 

På ”våran nya gata” finns det massor av inspirerande företag. Från FRIDHEMGAARDs mysiga och lyxiga gårdsbutik med café över till den skickliga till tapetseraren på LILLA FRIDHEM förbi två vackra hästgårdar Forshällagården och Nybo sen hamnar man hos oss. 

Vår gård är avstyckad och omgiven av vackra ekologiskt odlade grödor och välmående djur från välkända ANNA KAGAS gård med butik.  Dom har allt från ägg, till jättegott nymalt kaffe.

När man fortsätter från vår gård mot E6 hamnar man hos Linda ,Tommie och Åke Truedsson i TOMATKUNGENS RIKE. Det är den mest fantastiska odlingträdgård med allt från aprikoser till handskördad vitlök,sparris,äpplen, sallad, färskpotatis och världens bästa tomater. Gårdsbutiken är oslagbar i ekologiskt egenodlat gott och deras kurser är berömda bland odlare i hela Skandinavien. 

Om man sedan svänger vänster efter den gamla STUBBAMÖLLAN vid vägens slut hamnar man på legendariska ÄNGAVALLEN. Ekologi, glada grisar, får och kor. Underbar mjölk och ost från eget mejeri, egen chark från eget slakteri och deras gourmetrestaurang inte att förglömma.

Alla dessa grannar har inspirerat oss till att starta Palestra MicroGym. Vi gillar att äta gott i vår familj men inte att träna på stora gym trots att det är i gymmet som vi känt att vi får bäst resultat på kortast tid. 

Under pandemin påbörjade vi våra PT utbildningar och efter mycket research bestämde vi oss för att satsa på ett litet nytänkande träningskoncept. Med bara fem platser i gymmet ska hygienen alltid ska vara på topp. Effektiv, rolig träning med exklusiv utrustning och att man känna sig bekväm i gymmet, är det som lockar oss och det vi vill erbjuda våra medlemmar. Familjär stämning men ändå en plats utan krav på att vara supersocial om man inte vill det.

Tryggheten i att det alltid finns en ansvarig pt eller instruktör på plats. En personlig motivatior som peppar lagom. Man ska inte behöva känna sig osäker på hur man bör träna. Man ska kontinuerligt kunna få råd och hjälp med vikter och maskiner. Det ska vara lätt att mäta sina framsteg och sitt kostbehov. Man ska få resultat om man lägger ner tid och pengar på att träna. 

Man ska kunna slappna av och ta  en proteindrink vid poolen efter träning eller vara färdigtränad och på väg härifrån på en halvtimme om det är det man behöver.

Man ska kunna välja att träna med sin partner, vän, tonåring, mamma. Boka gymmet med sina arbetskamrater. Hinna fram och tillbaka efter Hiitpass under lunchen på en timme. 

Det är så vi vill träna. Det är det vi vill hjälpa till med. Det är vårt lilla bidrag till mångfalden av tjänster på vår lilla grusväg i Håslöv.

Vi skulle kunna berätta massor om Annikas karriär som artist i Alcazar eller att Jeppe är dansk och diplomerad profesionell coach. Att Isak 14 år satsar på att ta 3 kyu i Aikido, att Liam 10 år har sjukt många kills på Fortnite och att Emma 7 år kan lyfta sitt ben över huvudet och gå ner i splitt. Men det vi egentligen vill säga är att:

Vi i familjen Kjærgaard har funnit vår lilla plats på jorden, vårt ”Field of dreams”

Palestra MicroGym – det lilla gymmet på landet

Nu vill vi fylla det med positiva, tränande människor och riktigt bra musik!

Välkommen!

Jeppe, Annika, Isak, Liam & Emma

Boka ditt personliga möte

Har du några funderingar eller frågor? Maila oss

info@palestramicrogym.se

Utan tvekan den bästa upplevelse jag haft på ett gym. Jag har haft bra upplevelser med personliga tränare hittills, på andra ställen, men här tar det aldrig slut! Jag får ett personligt bemötande varje gång jag kommer för att träna. Jag möts varje gång jag kommer av en motivator, som ger motivation och pepp, om jag behöver det. Inget påklistrat och inte ”för mycket” - möjligheten finns där- för mig! En personlig tränare som hjälper mig nå mitt mål, tillsammans med en ”maskinpark” som är nytänkande och inspirerande !

Cissi