KONTAKTA OSS

Palestra MicroGym ligger i Håslöv mellan Vellinge och Höllviken på en fyrlängad gård, omgiven av ekologiska odlingar, gårdsbutiker, ängar och vacker natur.

0760153271

Forshällavägen 140-8 23591 Vellinge

Följ oss på Instagram

Top
 

Tjänster

Våra pass

HAR DU TID ATT LÅTA BLI ATT TRÄNA DIN KROPP?

23 min. Så långa är de flesta av våra högintensiva intervallpass sk Hiitpass. Genom att köra på effektivt med bra redskap och tyngder som utmanar lite extra i 45 sek sedan byta station och vila i 20 sek och sedan till nästa rörelse osv i 6 sex stationer som cirkelträning få vi upp maxpulsen utan att belasta fel eller att det blir för svårt. Nybörjare och proffs kan träna samtidigt eftersom du väljer din egen nivå. Du tävlar bara med dig själv och hiitinstruktören hinner peppa och korrigera alla eftersom ni är max fem på varje pass. Effektivt, annorlunda redskap, tryggt och   roligt till bra musik. Efteråt har du energi över till annat fast du i stunden tagit ut dig. Lite träningsvärk dagen efter kan du dock få…

Öppen Träning

BEHÖVER DU RENSA HJÄRNAN?

Det är inte alltid man har lust och överskott att vara social. På öppen träning kan du komma med ditt eget träningsprogram och träna i ” din egen bubbla” i vårt kvalitets gym med produkter från Panatta och Reaxing. Det finns alltid en instruktör eller pt på plats om du behöver hjälp eller tips.  Du bokar en av 5 platser  i gymmet och fokuserar på dig själv och din träning.

Kostråd

ÄR DU VAD DU ÄTER?

Nja, kanske inte helt, men nutrition är det som påverkar kroppens uppbyggnad mest. För att få de resultat du vill ha kroppsligt när du tränar är det bra att ta reda på vad du stoppar i dig egentligen. Och varför. Oavsett om du är broccolifantast, eller allätare tror vi på att med kunskap och ett balanserat förhållningssätt till kost kan du nå hållbara resultat. Vi jobbar tillsammans med Caroline Montelius som har en PhD i Nutrition och MSc i Näringsfysiologi, för att du ska få bäst möjliga förutsättningar för att nå ditt mål:
Jag heter Caroline Montelius. Hösten 2009 gick jag en utbildning till träningsinstruktör vid Gerdahallen i Lund, och har sedan dess varit träningsinstruktör först på Gerdahallen och nu hos Kämpinge Gymnastikförening här i Höllviken. Jag har även mitt företag Life in Motion Kämpinge, där jag både leder pass (ONLINE och i mindre grupper), men främst arbetar som kost- och träningsrådgivare. Jag tror på en balanserad kost som bygger på vetenskapliga grunder, med rätt andel av de stora makro-nutrienterna kolhydrater, protein och fett. Det viktigaste är långsiktiga mål, att hitta en balans som går att följa resten av livet. Vi äter och rör på oss för att må bra och vara glada. Det ska vara gott att äta och kul att träna :)! Jag hjälper dig gärna hitta nya vanor för att uppnå just dina mål, oavsett om det innebär att du vill bygga muskler, gå ner i vikt, tona kroppen eller helt enkelt bara få mer energi och hitta en bra balans.